Menu Sluiten

Offerte Brandwerende Deurprofielen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

35008043500804

More info

tags: Blog Over Brandwerende Deurprofielen – Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Deurprofielen – Brandwerende Deurprofielen Deinze – Brandwerende Deurprofielen Provincie West Vlaanderen – 

Wenst u meer info over offerte brandwerende deurprofielen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Offerte Brandwerende Deurprofielen

De brandveiligheid van gebouwen is een cruciaal aspect waar vaak niet genoeg aandacht aan wordt besteed. Wanneer er een brand uitbreekt, kan een degelijke brandwerende deur het verschil maken tussen leven en dood. Daarom is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige deurprofielen die voldoen aan de wettelijke normen en eisen. In dit artikel gaan we dieper in op de offerte voor brandwerende deurprofielen en wat u moet weten voordat u deze deuren aanschaft.

Inleiding

Wanneer u bezig bent met de aanschaf van brandwerende deurprofielen, is het van groot belang om eerst een nauwkeurige offerte op te vragen bij een erkend bedrijf. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en zeker zijn van de kwaliteit en veiligheid van de deuren.

Wat zijn brandwerende deurprofielen?

Brandwerende deurprofielen zijn speciale deurprofielen die ontworpen zijn om te voorkomen dat een brand zich kan verspreiden, dit wordt ook wel de compartimentering genoemd. Dit betekent dat de deur een bepaalde tijd lang vuur, rook en hitte tegenhoudt. Dit geeft mensen de tijd om te ontsnappen en de hulpdiensten de kans om de brand te blussen. Brandwerende deurprofielen moeten voldoen aan de Europese norm EN 1634-1.

Welk type brandwerende deurprofielen zijn er?

Er zijn verschillende soorten brandwerende deurprofielen, afhankelijk van het brandrisico en de eisen van de locatie. De meest voorkomende zijn de EI en de EI2 deuren. De EI deur is getest op brandwerendheid en isolatie, terwijl de EI2 deur ook getest is op de isolerende werking bij een hogere branddruk. Daarnaast zijn er ook de E, EW en EI60 deuren die respectievelijk 30, 60 en 120 minuten bescherming bieden.

De offerte voor brandwerende deurprofielen

Bij het opvragen van een offerte voor brandwerende deurprofielen is het belangrijk om te letten op de volgende zaken:

  1. Kwaliteit en certificering: Zorg ervoor dat de deuren voldoen aan de Europese norm EN 1634-1 en dat het bedrijf gecertificeerd is om deze deuren te produceren en installeren.

  2. Prijsstelling: Vergelijk offertes van verschillende bedrijven om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden.

  3. Onderhoud: Brandwerende deurprofielen moeten regelmatig onderhouden worden om hun functionaliteit te behouden. Vraag naar het onderhoudscontract en de kosten hiervan.

  4. Installatie: Zorg ervoor dat het bedrijf de deuren komt installeren en vraag naar de geschatte installatietijd.

  5. Garantie: Controleer of er een garantie wordt geboden op de deuren en wat deze dekt.

Voordelen van brandwerende deurprofielen

Investeren in brandwerende deurprofielen brengt vele voordelen met zich mee:

  1. Veiligheid: Brandwerende deurprofielen geven mensen de tijd om te ontsnappen bij een brand en verhogen de kans op overleving.

  2. Wet- en regelgeving: Het is wettelijk verplicht om in openbare gebouwen, zoals scholen en ziekenhuizen, brandwerende deuren te hebben.

  3. Kostenbesparing: Het kan uiteindelijk kostenbesparend zijn, omdat het voorkomt dat brand en rook zich verspreiden naar andere delen van het gebouw.

  4. Isolatie: Brandwerende deurprofielen hebben ook een isolerende werking, wat de energierekening kan verlagen.

  5. Waardevermeerdering: Het hebben van brandwerende deurprofielen kan de waarde van uw gebouw verhogen.

Conclusie

De offerte voor brandwerende deurprofielen is een belangrijk onderdeel van de aanschaf van deze deuren. Zorg ervoor dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf dat hoogwaardige deuren aanbiedt en let op zaken als prijs, onderhoud en installatie. Door te investeren in brandveiligheid kunt u ernstige gevolgen van brand voorkomen en voldoen aan de wettelijke eisen. Neem geen risico´s en kies voor deurprofielen die uw veiligheid garanderen.

[Deurprofiele offerte bestellen? Bezoek https://firedoors.be/producten/fireframe]


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Offerte brandwerende deurprofielen

!–StopPubText–>.